LICEUL ACADEMIC
DE ARTE PLASTICE "IGOR VIERU"
Mesajul directoarei liceului la finele anului de studii

Mesajul directoarei liceului la finele anului de studii

30 May 2023

Dragi elevi, părinți, profesori și personal al Liceului Academic de Arte Plastice "Igor Vieru",

Cu bucurie și mândrie, ne apropiem de sfârșitul anului de studii. A fost un an plin de realizări, provocări și momente deosebite care ne-au definit ca instituție și comunitate. Astăzi, doresc să adresez un mesaj de recunoștință și încurajare pentru toți cei implicați în educația și formarea tinerilor noștri artiști.

În primul rând, felicitări tuturor elevilor noștri pentru efortul și devotamentul lor în timpul acestui an școlar. Fiecare dintre voi a pus în valoare talentele și creativitatea voastră în fiecare lecție, proiect sau expoziție. Suntem mândri să fim martorii evoluției voastre și să vedem cum pasiunea pentru artă se transformă în opere deosebite. Vă încurajăm să continuați să explorați, să vă dezvoltați și să vă exprimați într-un mod autentic și inovator.

Vreau să mulțumesc, de asemenea, profesorilor noștri dedicați, cărora le pasă profund de succesul și dezvoltarea fiecărui elev. Munca voastră, însoțită de experiența și cunoștințele voastre, a fost esențială în crearea unui mediu de învățare stimulant și inspirațional. Ați reușit să cultivați în elevi dorința de a învăța, curajul de a experimenta și abilitatea de a-și exprima ideile prin artă. Sunteți modele și ghizi pentru viitorii artiști și suntem recunoscători pentru eforturile voastre neobosite.

Nu pot să uit să menționez sprijinul părinților și al familiei în parcursul educațional al elevilor noștri. Înțelegem că educația este un efort de echipă și apreciem implicarea voastră în procesul de învățare. Susținerea voastră constantă și încurajarea pe care o oferiți au fost cruciale pentru succesul elevilor noștri. Vă mulțumim pentru parteneriatul vostru și pentru încrederea acordată Liceului Academic de Arte Plastice "Igor Vieru".

Pe măsură ce ne apropiem de vacanța de vară, vă îndemn pe toți să continuați să explorați și să vă dezvoltați pasiunea pentru artă. Această perioadă de respiro este o oportunitate minunată de a vă încărca bateriile creativității și de a vă bucura de timpul liber. Aveți încredere în voi și continuați să visați în culori și forme, pentru că arta voastră are puterea de a transforma lumea.

În încheiere, doresc să urez tuturor elevilor noștri un final de an de studii plin de bucurii și satisfacții. Sper că am reușit să vă inspirăm, să vă îndrumăm și să vă oferim instrumentele necesare pentru a vă atinge potențialul maxim. Sunteți o sursă de mândrie pentru noi și suntem nerăbdători să vă vedem înfăptuind lucruri mari în viitorul vostru.

Vă mulțumesc tuturor pentru un an minunat și pentru contribuția voastră la succesul Liceului Academic de Arte Plastice "Igor Vieru"!

 

Cu respect și gratitudine,

Natalia Stîncă,

Director, Liceul Academic de Arte Plastice "Igor Vieru"