LICEUL ACADEMIC
DE ARTE PLASTICE "IGOR VIERU"
Mesajul directoarei LAAP ”Igor Vieru” cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ

Mesajul directoarei LAAP ”Igor Vieru” cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ

05 Oct 2023

Stimați profesori și angajați ai Liceului Academic de Arte Plastice "Igor Vieru",

 

Cu prilejul Zilei Lucrătorilor din Învățământ, doresc să vă adresez cele mai cordiale felicitări și să vă transmit mulțumirile mele profunde pentru devotamentul și pasiunea pe care le arătați în fiecare zi în această instituție. Munca voastră asiduă și dedicarea constantă aduc lumină și înțelegere în viața fiecărui elev și contribuie la conturarea viitorului lor.

Sunteți cei care inspiră mințile tinere, le ghidați pașii către artă și cunoaștere și le oferiți șansa de a-și descoperi și dezvolta talentele artistice. Această misiune nobilă nu poate fi întrecută decât de generozitatea voastră de a împărtăși cunoștințele și experiența voastră, ajutând astfel la formarea viitorului cultural al societății noastre.

Vă doresc tuturor sănătate, fericire și împliniri personale în fiecare zi a vieții voastre. Cu fiecare lecție pe care o predați și cu fiecare moment petrecut în această instituție, contribuiți la modelarea unui mediu educativ excepțional și la creșterea viitorului artistic al țării noastre.

 

Cu aleasă considerație și respect,

Natalia Stîncă,

Directoare LAAP ”Igor Vieru”