LICEUL ACADEMIC
DE ARTE PLASTICE "IGOR VIERU"
Mesajul de felicitare de Ziua Cunoștințelor!

Mesajul de felicitare de Ziua Cunoștințelor!

01 Sep 2021

DRAGI ELEVI, STIMAȚI PEDAGOGI, PĂRINȚI!

 

Începutul unui nou an şcolar este pentru noi toţi un prilej de bucurie şi de speranţă. Răsună primul sunet – şi  sălile de studiu, atelierele liceului renasc la viaţă, găzduind copiii și tinerii creativi, dornici de noi cunoştinţe.

Dragi elevi, la acest frumos început de toamnă Vă doresc un an plin de realizări, note bune şi cunoştinţe vaste. Apreciaţi anii de şcoală, căci sunt cei mai frumoşi din viaţă. Folosiţi raţional orice moment al procesului de studiu, pentru a acumula cunoştinţele necesare, pentru a vă afirma în lumea contemporană şi, în acelaşi timp, pentru a răscumpăra eforturile părinţilor şi dascălilor care vă îndrumă în viaţă.

Cu prilejul începutului noului an de studii, stimaţi pedagogi, sincere felicitări, urări de sănătate şi prosperare, dorindu-Vă succese remarcabile în activitatea profesională, ani mulţi de viaţă rodnică, plini de succese, vigoare şi performanţe.

Stimați părinți, vă doresc sănătate, răbdare și toleranță. Fie că acest prim sunet să reprezinte pentru dumneavoastră o nouă posibilitate pentru a culege roadele efortului depus în creșterea tinerei generații!

 

Vă doresc tuturor un start reuşit în anul de studii 2021-2022!

 

Cu sentimente alese,

Directorul Liceului Academic de Arte Plastice ”Igor Vieru”,

Natalia Stîncă