LICEUL ACADEMIC
DE ARTE PLASTICE "IGOR VIERU"
Mesaj de felicitare de ziua lucrătorilor din învățământ

Mesaj de felicitare de ziua lucrătorilor din învățământ

05 Oct 2021

Mult stimaţi colegi, cadre didactice şi angajați ai instituței!

În numele Administrației Liceului, primiţi cele mai sincere felicitări, urări de bine şi sănătate cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorilor din Învăţământ.

Domniile voastre prin natura meseriei, prin devotament şi sacrificiu, contribuiţi continuu la formarea și dezvoltarea noii generaţiii, sunteţi acei care, astăzi, cu multă răbdare şi perseverenţă, puneți temelia viitorului nostru, dând posibilitate tinerei generaţii să găsească noi drumuri şi perspective şi să atingă noi universuri.

Vă mulţumim pentru elanul şi eforturile cu care vă faceţi nobila meserie, pentru truda şi sacrificiul Dumneavoastră. Ele merită să fie răsplătite din plin prin dragostea şi recunoştinţa discipolilor,

Dragi dascăli! Să fiţi în continuare la fel de responsabili şi riguroşi, dedicaţi meseriei Dumneavoastră, să fiţi curajoşi în faţa provocărilor vieţii. Să aveţi putere de concentrare pentru lecţiile pe care le susţineţi, în educarea elevilor pe care îi aveţi în grjiă. Să aveți parte de inspirație și perseverență în ghidarea noii generații, spre cunoaștere. Vă dorim să aveţi parte de multe clipe pline de satisfacţie sufletească, generată de realizările şi succesele celor pe care îi îndrumaţi cu mult talent și tot odată să vă bucurați de recunoștință și apreciere pentru eforturile depuse în scopul transmiterii valorilor și aprofundării cunoștințelor.

 

Cu profund respect,

Natalia Stîncă,

Directorul LAAP ”Igor Vieru”