LICEUL ACADEMIC
DE ARTE PLASTICE "IGOR VIERU"
Mesaj de felicitare al directorului cu ocazia încheierii anului de studii 2019-2020.

Mesaj de felicitare al directorului cu ocazia încheierii anului de studii 2019-2020.

29 May 2020

Dragi elevi, stimaţi profesori, părinţi! Iată-ne din nou ajunşi la finele unui an de studii, unul în care siuația existentă nu ne permite să ne adunam în curtea liceului pentru a organiza tradiționalul careu de Ultimul Sunet. Totuși, e momentul să facem o totalizare a realizărilor, din anul care a trecut. 

Astăzi este ultima zi de liceu pentru absolvenţii clasei a XII-a, care îşi vor lua rămas bun de la liceu, de la profesorii care i-au ghidat în aceşti ani. Pe parcursul întregii perioade de studii, noi, colectivul de profesori, v-am ghidat pentru a vă forma atât profesional cât şi spiritual, pentru a putea să ne mândrim cu voi în viitor. Astăzi este pentru voi o zi puţin tristă, dar totodată şi fericită, căci trebuie să ţineţi minte că acolo unde se închide o uşă, se deschide alta. De azi va începe o nouă viaţă mult mai independentă şi va trebui să vă demonstraţi responsabilitatea. Nu pot să vă promit că veţi avea în viitor doar succese şi viaţa nu vă va oferi surprizele ei neplăcute, doar trebuie să înţelegeţi şi să ţineţi minte un lucru: niciodată nu veţi avea mai mari greutăţi decât puteţi înfrunta, iar voi, sunt sigură, le veţi înfrunta cu demnitate. Vă urez mult succes şi realizări!

Mă adresez absolvenților treptei gimnaziale. Dragi elevi, ați avut parte de un grup de profesori de excepție, și cred că toată această perioadă ați învățat de la ei tot ceea ce v-ați ales să învățați. Cu unii dinte voi ne vom întălni şi la treapta liceală, alţii, posibil, vor alege altă instituţie, liceu sau colegiu, orice cale vă veţi alege, vă dorim să daţi dovadă de responsabilitate, sârguinţă şi maturitate. Deci, vă doresc succes la admiterea în următoarea treaptă de învăţământ.

Mă adresez acum dumneavoastră, stimați colegi! Vă mulţumesc pentru dedicația cu care munciți an de an, pentru rezultatele minunate pe care le au elevii noștri și vă asigur de respectul și sprijinul administrației liceului. Mulţumesc  întregului personal al liceului pentru eforturile  depuse, precum şi pentru spiritul de iniţiativă, colegialitate şi coeziune!

 

Stimaţi părinţi, doresc în mod cu totul deosebit,  să vă mulţumesc pentru ajutorul extrem de preţios,  pe care îl acordați liceului, pentru rezolvarea unor probleme ivite, şi dorim ca şi  în continuare să ne fiţi parteneri  în scopul dezvoltării liceului nostru. Doar cu susținerea Dumneavoastră obținem performanțele dorite. Sper la un parteneriat la fel de bun și în continuare.

 

Vă doresc tuturor o vacanță liniștită!

 

Cu profund respect,

Natalia Stîncă