LICEUL ACADEMIC
DE ARTE PLASTICE "IGOR VIERU"
LA MULȚI ANI, LICEU DRAG!

LA MULȚI ANI, LICEU DRAG!

07 Sep 2019

Liceul Academic de Arte Plastice ”Igor Vieru” îmbracă  haine de sărbătoare, omagiind aniversarea a 50 ani de la înființare, prilej de trăiri intense, bucurii și bilanț în amintirea unui trecut în care s-au zămislit idei, creații, rezultate, a unui prezent continuu și plin de viață și cu speranța unui viitor  din care să nu lipsească profesionalismul, seriozitatea și implicarea.

Este locul unde munca este convertită în educație, în care implicarea în diverse activități culturale aduce plusvaloare rezultatelor noastre. 

Pentru toți cei care muncesc cu dăruire în această minunată instituție cu personalitate, elevi, personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic, pentru partenerii noștri, Liceul Academic de Arte Plastice ”Igor Vieru” este școala unde valorile morale au la bază respectul, dăriurea și încrederea. Toţi aceia care îşi desfăşoară activitatea sub acoperişul acestui liceu doresc să meargă doar într-o singură  direcţie : calitate, şi asta, pentru binele elevilor noştri.         

La ceas aniversar, aduc un respectuos omagiu tuturor dascălilor frumoși sufletește care au slujit și slujesc în această instituție, elevilor dragi, părinților, partenerilor care susțin liceul în demersurile sale!

Vă doresc un mâine prietenos, clădit cu temeinicie pe un astăzi plin de învățătură, seriozitate și professionalism, în care viitorul să reflecte elanul creator, reușita și succesul!

            „La mulți ani!”

            Cu drag și respect,

                        Director,

                        Natalia STÎNCĂ