LICEUL ACADEMIC
DE ARTE PLASTICE "IGOR VIERU"
Impresionant! Expoziție-concurs cu lucrările elevilor, dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri

Impresionant! Expoziție-concurs cu lucrările elevilor, dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri

11 Dec 2018

Cu ocazia Centenarului Unirii, Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” din Chişinău, în parteneriat cu Şcoala primară nr. 83 „Grigore Vieru” și Instituţia Publică Şcoala-grădiniţă nr.152 „Pas cu pas”, au elaborat un concurs cu tematica: ”Centenarul Marii Uniri în viziunea copiilor”.

Elevii au realizat mai multe creații impresionante care evocă, prin pictură, însemnătatea marelui eveniment istoric. Toate lucrările vor expuse în cadrul vernisajului expoziției–concurs dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri!

Ceremonia de premiere a celor mai talentați elevi va avea loc în cadrul deschiderii expoziției, luni, pe 12 noiembrie, 2018, cu începere de la ora 14.00, în incinta Bilbliotecii Naționale ” B. P. Hașdeu”, Filiala Transilvania, situată pe bd. Mircea cel Bătrân nr.7 , sectorul Ciocana.

Toată lumea este așteptată cu mare drag să aprecieze lucrările copiilor dedicate celor 100 de ani de la crearea României Mari!

Scopul concurs este de a promova valorile artistice, literare și istorice în rândul elevilor, stimularea tinerelor talente și nu în ultimul rând poziționarea valorilor artistice în centrul inițiativelor educaționale de către instituțiile participante.